به گزارش خبرگزاری مهر، گلایل اردلان افزود: بر اساس آخرین بررسیهایی که در سال 86 در مدارس دخترانه ابتدایی کشور انجام شد، 6/4درصد این دانش آموزان شپش داشته اند و بیشتر مبتلایان را ساکنان مناطق روستایی تشکیل می دادند.
وی اظهار داشت: شپش یک معضل بهداشتی است و به هنگام بروز در سر هیچ اختلالی را در فرد مبتلا ایجاد نمی کند اما بهتر است دختران دانش آموز به ویژه در مدارس ابتدایی کمتر مقنعه هایشان را از سر بردارند.
اردلان با بیان اینکه شپش قابل انتقال است گفت: در صورتی که موهای دانش آموزان با یکدیگر تماس پیدا کند و بهداشت نیز رعایت نشده باشد، شپش به دیگری منتقل می شود.
وی تصریح کرد: دانش آموزان از شانه سر یکدیگر در مدارس استفاده نکنند و مربیان بهداشت باید بهداشت دانش آموزان را کاملا کنترل و دراین زمینه اطلاع رسانی صحیحی را درمدارس داشته باشند.
این مقام مسئول در وزارت بهداشت با اشاره به انجام غربالگری سالانه معاینات بهداشتی سر در مهرماه در مدارس افزود:اگر مربی بهداشتی مورد مشکوکی از شپش را در سر دانش آموز دید باید وی را به مراکز بهداشتی و درمانی ارجاع دهد.
به گفته اردلان، البته گاهی اوقات مربیان بهداشت شوره سر را با شپش اشتباه می گیرند که فقط پزشک می تواند تشخیص درست دهد.
وی تاکید کرد: این معضل قابل درمان بوده به شرطی که دوره درمان به طور کامل انجام شود.
رئیس اداره سلامت مدارس و جوانان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانش آموزان دختر برای پیشگیری از بروز شپش در مدارس بهداشت سر را رعایت کنند.
کد خبر 1160226
نظر شما